"PENGUNGUMAN PENTING!!"

"PENGUNGUMAN PENTING!!" *Untuk pengetahuan semua.. Setiap oder yg dibuat Sue akan CONFIRM kan once Sue dah terima payment..& Oder akan disiapkan mengikut giliran..."FIRST PAY,FIRST SERVE" @ "BAYAR DULU BARU JAHIT" ... (",) tetapi untuk order yg RM30 ke atas sue kenekan deposit 50% dulu..bila brg dah siap baru byr 50% lagi k. Untuk order bawah RM30 bayaran penuh akan dikenakan. *Setiap oder akan siap dlm masa 1 minggu hingga sebulan mengikut kesempatan & oder yg diterima..sbb semua oder adalah barangan "HANDMADE"... harap kome semua memahami ok.. (",) HaPpY ShoPping .... Kepada sesiapa yg berminat nak tempah boleh lah isi order form di bawah ini k..

Monday, September 26, 2016

AIS KRIM JAYYID

Assalamualaikum.. lamanye menyepi kan... busy benau gamaknye...huhuhuhu..

Panas2 ni sedap kalau makan ice cream kan.. ni nak cita ni.... memperkenalkan AIS KRIM JAYYID produk muslim 100% .. di jamin HALAL ok..semua nye di buat sendiri..  peneraju asal ais krim ni adik ipar Sue punya hasben... Biras sue lah kan.. lebih di kenali Pak Ikie a.k.a Ustaz Ikie.. Ais krim ni skrg cuma ada kat utara Malaysia jek.. sebab depa ni duk Kedah.. so sape2 yg teringin nk rasa ais krim ni boleh lah hubungi tuan punye badan k. kalau ada sapa2 yg buat majlis kahwin,hari jadi, atau ape2 saje lah majlis nk ais krim pun dia ada menyediakan khidmat catering.. maka terpacaklah gerai depa ni. Moh kita tgk gerainye k..
wahhhh....!!!! meriah gitu.. dari jauh dh nampak.. ceria je.. 

yg tgh buat ais krim tu lah taukey nye..... 
 ni lah contoh ais krim conn... 50sen je kalo con kecik RM1 utk yg besar.. MURAH kan...

ni plak cara persembahan lain... harga Sue x tau..hihihihi.. kene tny taukey k.
mcm2 toping adoo... 
ni di panggil BATA.. Sue pun pelik depa duk sebut Bata2. rupa nye ais krim ni bentuk BATA.. kalau korang nk beli by BATA pun boleh.. mcm beli kat kedai tu.. siap skali tapawer. 

nk saiz kecik skit pun boleh.. mcm dlm gambar ni.. 

ni yg stok dlm peti ais depa.. mcm2 perisa ada.. coklat, strawbery,jagung, oreo, capucinno, mcm2 lah.. cakap je insyallah ada.. 
kepada sesiapa yg berminat nk rasa boleh lah hubungi no di atas k.. depa ni ada di belah2 KEDAH & PENANG..  nnt sue post lg kisah ais krim ni di waktu lapang akan datang... hikhikhiik.. episod lain plak yek.. nk sambung keje bali dh ni.. 
Sekian .. Assalamualaikum. 



No comments:

Post a Comment