Thursday, April 13, 2017

ELYSIAN PRODUK BUKAN REBRANDING & REPACKING OK!


"Di saat kecoh dengan produk produk yang mengandungi bahan kimia berbahaya. Ramai yang minta kami tunjukan bukti produk Elysian bukan repacking atau rebranding atau mengandungi bahan kimia berbahaya"
.
Kami selitkan sedikit gambar gambar semasa proses penghasilan produk produk Elysian dikilang. Alhamdulillah produk produk Elysian dikilangkan di kilang yang bertaraf GMP dan berstatus halal. 
.
Tahniah kepada pengguna yang ambil berat dengan  kandungan bahan bahan yang digunakan sebelum mereka membeli produk kecantikan dan menggunakan produk tersebut.
.
Bukan kerana nampak testimoni testimoni yang indah indah terus tergoda! Tapi sebaliknya,kaji dulu bahan bahan yang digunakan. 
.
Lebih bimbang jika ada yang sedang mengandung dan menggunakan produk produk yang tinggi bahan kimia berbahaya. Boleh menyebabkan kecatatan pada janin. Minta dijauhkan.
.
Semoga Elysian terus memberi manfaat kepada semua pengguna. Sehingga harini Elysian dikenali kerana kualiti dan manfaat yang telah diberikan pada pengguna. Mereka yang sabar dan konsisten pasti nampak perubahan pada kulit masing masing.
.
#elysianserum #rubyskincare #elysiancosmetic #gorgeousofelysian


No comments:

Post a Comment