Thursday, March 16, 2017

NEW COLOUR DAH SAMPAI..


Alhamdulillah akhirnye dapat gak restok balik Lipmatte ni.. first keluaran laris macam goreng pisang panas.. sampai dekat HQ pun stok licin terus. baru 2 minggu keluar lipmatte ni abis terus.. Dasyat betul fenomena Elysian Lipmatte ni kan. Mana tak nye tengoklah bahan2 dan kelebihan dalam lipmatte ni.. semua pasti tergoda.. di tambah pula banyak feedback yang kami dapat semuanya. berpuas hati dengan Elysian Lipmatte ni.. Sapa nak selit order mai wassap sue cepat k. sue nak restok ni.. 0176073409




Kelebihan TREATMENT MATTE LIP CREAM

1. Tidak mengeringkan bibir
2. Tahan sehingga 9 jam
3. Ringan dan selesa di gunakan
4. Tidak melekit
5. Tidak menghitamkan bibir
6. Bebas plumbum
7. 100% natural & synthetic formulation
8. Mudah dicuci
9. Mencerahkan bibir yang gelap.
10. Menghaluskan dan memerah bibir secara semulajadi.
11. Bahan bahan synthetic dan natural
12. Bau yang selesa dan ringan di pakai sepanjang hari

Wednesday, March 15, 2017

SERUM FOUNDATION MENJADI PILIHAN MAKEUP ARTIS



[Video 0:57] 5.9 MB

Aduhhh.. Tergoda sangat tengok hasil sapuan sempurna SERUM FOUNDATION ni tau.

Cuba tengok macam mana khaira blend kan foundation tu.. Mudah dan menutup cela kan? Full coverage tau! Sekali sapu.. Memang floles.. Gebu dan buat kulit cerah berseri yuols. Bila dah blend tu memang cair tengok tau! Tunggu bila berpeluh nanti.. Makin peluh makin cantik!

Dan untuk kulit yang ada masalah sensitive.. Jerawat.. Jangan takut.. Jangan risau kalau takut nak pakai foundation.. Takut naik jerawat. Serum foundation ni bagi perawatan pada wajah anda! Sambil make up sambil jaga kulit. Jerawat memang cepat kecut. Itu disebabkan kesan perawatan serum tau!

Rugi sangat kalau tak dapat manfaat dari SERUM FOUNDATION ni. Dengan harga yang pasti buat anda tak percaya. Hanya RM60 sahaja. Nampak je macam harga ratus ratus. Kan? Tapi cuma RM60 sahaja.

Jangan guna foundation yang cantik bila make up je tau. Guna SERUM FOUNDATION yang best ni. Sambil make up.. Sambil jaga kulit

Pilihan make up artis profesional! Sekarang ramai berebut rebut nak belajar make up kan? Tengok cantik je make up artis profesional ni gunakan Serum Foundation Elysian sebagai foundation dalam make up dia. Memang cantik dan full coverage! ❌ Tak berat ❌ Tak capuk ✔️ Makin berpeluh makin cantik. Muka jadi cerah dan glowing tau bila peluh. Dan paling best sambil make up sambil jaga kulit tau. Jaga macam mana? ✔️ Mengecutkan jerawat ✔️ Memudarkan jeragat ✔️ Memudarkan parut kekal Sebab bukan sekadar foundation. Tapi SERUM FOUNDATION yang memberi perawatan pada wajah anda! Sambil cantik sambil jaga kulit. Bukan semata mata nak tutup masalah muka.. Bila cuci je.. Seram tengok muka sendiri😱 . Sekarang buat lah pilihan yang lebih bijak dengan SERUM FOUNDATION yang sambil make up sambil jaga kulit💋 Harga hanya RM60 sahaja. Memang laju je order tau. Katanya "kualiti bekas dan foundation macam harga ratus ratus sis" Mana nak cari foundation macam ni dengan harga RM60 jee? Elysian la😀

Jom pakat beli dan cantik sama2.. 📲0176073409 sue

:heart_eyes:

PRODUK PERTAMA DI MALAYSIA YANG MENDAPAT PENGIKTIRAFAN DARI SWITZERLAND.

Obersea sangat kan? Yang penting dengan harga yang mampu milik. 👍

Semua produk Elysian Beauty mendapat pengiktirafan dari institusi RAHN yang berpusat di SWITZERLAND kerana menggunakan bahan bahan berkualiti tinggi,selamat dan premium yang diimport dari Switzerland.

Produk produk Elysian juga mendapat kelulusan dari KKM, terbukti selamat digunakan. Tidak mengandungi bahan bahan kimia berbahaya seperti mercury atau hydroquinon. 

Jangan ragu ragu lagi untuk cepat cepat gunakan produk Elysian Beauty tau. Dah ramai yang kulit berubah 360 darjah dengan penggunaan yang konsisten. 

Yang dah guna ofcos takkan cari lain. Ada yang menyesal kenapa tak kenal Elysian dari dulu lagi. Memang tercari cari sangat produk natural dengan harga macam ni.

Produk laris dan laku keras tau. Dah mengumpul ratusan feedback positif dari pengguna dalam masa dua bulan.

Yakinlah dengan produk buatan malaysia ... 

Rahsia kecantikan disebalik penyelidikan sains!



Alhamdulillah. Mr Peter wakil dari RAHN (institusi yang membekalkan bahan bahan premium dan berkualiti ) dalam Ruby cellactive®-white bersama sama dalam penyelidikan cellactive®-white.

Terbang jauh dari Zurich Switzerland tau. Dan seterusnya memberi pengiktirafan kepada produk produk Elysian Beauty. Bukan senang produk buatan Malaysia nak dapat pengiktirafan daripada RAHN ni. Sangat detail dalam setiap aspek. Terutamanya aspek bahan bahan yang digunakan. Haruslah natural dan berkualiti tinggi. Dan yang penting dah terbukti berkesan dan menjalani kajian. 
.
Bukan baru nak cuba cuba buat formulasi baru. Tapi formulasi yang dah terbukti berkesan melalui kajian dan penyelidikan.. Buka  produk repacking.. Bukan rebranding atau menggunakan bahan bahan kimia terlarang seperti mercury atau hydroquinon! 

Admin tak nak promot. Admin tak nak jual. Tapi admin nak share manfaat produk Ruby ni pada semua. Sebab rasa rugi sangat kalau masih ada lagi yang gunakan produk produk yang membahayakan kesihatan diri untuk jangka masa panjang. Terutamanya kerana anda wanita!

Bertukarlah kepada produk yang diyakini selamat dan memang dah terbukti berkesan💋

ELYSIAN SERUM FOUNDATION


SERUM FOUNDATION

Produk ke empat dari Elysian ialah Serum Foundation.. bahan2 dalam serum ni semua semulajadi dan di jamin selamat.
Mai sue terangkan satu persatu bahan dalam serum foundation ni k.


1. Ekstrak pudina/peppermint
- mencerahkan dan melembapkan kulit, mengecutkan jerawat dan ruam,allergic. Anti bakteria pada kulit, memberikan rasa selesa pada kulit. Menghalang pori pori tersumbat,mengawal minyak berlebihan.
2. Minyak argan
Membuat make up tahan sehingga 12 jam, menganjalkan kulit, melembapkan kulit dan membuat kulit bersinar, memberi perlindungan pada kulit dari radikal bebas (asap,habuk), sesuai untuk kegunaan harian.
3. Apricot Kernel oil
Menjadikan kulit bersinar, melembapkan kulit, merawat kulit dengan vitamin dan mineral. Menghilangkan garis garis halus,menghilangkan parut.
4. Vit C & E
Mencerahkan kulit,melindungi kulit dari sinaran uv,menstabilkan sebum kulit dan mengecutkan jerawat dan memudarkan jeragat.
Now kita masuk bab kelebihan serum foundation ni pulak..

❤️ Kelebihan SERUM FOUNDATION:
 Ringan dan tidak membuat liang pori tersumbat
 Memberi kesan "glowing pada pada solekan"
 Melindungi kulit dari sinaran uva dan uvb
 Menutup kesan parut pada wajah dengan mudah
 Tahan sehingga 9 jam.
 Bau yang "mahal" dan ekslusif
 Ringan dan selesa diguna sepanjang hari
 Mudah disapu keseluruh wajah dengan sekata.
 Mencerahkan kulit secara sekata
 Membantu mengecutkan jerawat
 Membantu memudarkan jeragat
 Melembapkan kulit semasa make up
 Tidak berminyak.
 Mudah dicuci dan halal
 Tidak bercapuk
First time sue cuma terus jatuh cintan cintun dengan serum foundation ni..muka terus nampak glowing,tak bercapuk, ringan je kat muka,wangi,yang penting tahan lama tau.. best sangat sangat.
Cepat lah order boleh lah kita cecantik sama sama...
0176073409

TREATMENT MATTE LIP CREAM ELYSIAN COSMETIC


FENOMENA TREATMENT MATTE LIP CREAM ELYSIAN COSMETIC
Treatment matte lip cream pertama di Malaysia, yang langsung tak mengeringkan bibir dan kekal matte sehingga 9 jam tau!
Bukan satu.. Bukan 2.. Bukan tiga tapi EMPAT bahan yang dirumus khas mengahasil formulation ANTI- BIBIR KERING. Maknanya bibir takkan kering. Sekarang semua dah boleh guna lipmatte yang nampak mewah dan penuh dibibir ni. Tanpa perlu risau bIbir jadi kering.


 4 bahan yang dirumus untuk menghalang bibir kering
 SHEA BUTTER - Melembapkan bibir
 ARGAN OIL - Melembapkan dan memungilkan bibir
 Minyak biji habbatussauda - Ini merupakan bahan utama dalam Treatment Matte Lip cream Elysian cosmetic. Bukan saja melembapkan bibir, ianya juga membantu pengaliran darah di bibir supaya bibir lembap dan kekal merah secara semulajdi. Walaupun dah cuci tetap merah. Tak pucat!
 VItamin E - merawat bibir yang kering dan membantu mengurangkan masalah bibir lebam dan gelap.
Dengan gabungan 4 bahan utama di atas. Treatment matte lip cream ni takkan mengeringkan bibir. Dan buat bibir lembap dan merah secara semulajadi walaupun dah cuci lipmatte.
✔️ Tahan sehingga 9 jam
✔️ Mudah dicuci dengan wettissue
✔️ Tidak mengeringkan bibir
✔️ Kekal
Matte sehingga 9 jam
✔️ Tidak melekit dan berhabuk dibibir
✔️ Ringan dan selesa digunakan sepanjang hari
✔️ Bebas plumbum dan paraben
✔️ Tidak melebamkan dan menghitamkan bibir
✔️ Menghaluskan bibir yang kering dan kasar.
✔️ 100% natural dan menggunakan warna warna synthetic yang selamat.
Nak bibir matte,mewah dan seksi dengan treatment matte lip cream Elysian? Whatsapp segera sebelum kehabisan stok. Stok sangat limited dan laku keras.
Sekarang ada 3 colour.. NUDE,SWEETY dengan SEXY.. akan datang ada lagi 2 colour.. tungguuu..





Monday, March 13, 2017

“MANFAAT ELYSIAN PADA SAYA”


Assalamualaikum & salam sejahtera semua.. hari ni Sue nak cerita dan share serba sedikit pengalaman Sue sepanjang menggunakan Elysian Beauty ni.. Setakat hari ini, alhamdulillah semua produk Elysian Sue dah guna dari Elysian Booster Serum, Set Ruby Skincare, Elysian Lipmatte dan yang terbaru Serum Foundation. Tulus dari hati Sue memang suka dan berpuas hati sangat dengan produk Elysian ni.. Sebab Elysian menggunakan bahan2 natural dan terjamin selamat. Dengan teksture dan bahan bahan bermutu tinggi yang digunakan, melayakkan Elysian mendapat pengiktirafan dari RAHN SWITZERLAND. Alhamdulillah. Bukan senang untuk produk Malaysia dapat pengiktirafan macam ni tau. Sue yang pakai ni pun rasa bangga.. hihihi. Bangga dengan produk lah bukan bangga diri tau..

1)    Elysian Booster Serum
·         Kisah nye bermula selepas raya tahun 2016 kira dalam bulan July. Pada masa tu anak sue terkena jangkitan kuman dekat kepala dia mengalami gatal-gatal yang teruk..jenis yang berair tu.. memang bisa air tu. Punca sue boleh berjangkit, anak sue memang full breastfeed so tempat awal yang kene adalah tagan bahagian bahu tempat letak kepala bila budak menyusu tu.  Lepas itu melarat lah kat belakang telinga ye lah sue ni jenis suka tido beralaskan lengan. Bila dah gatal di belakang telinga melarat pulak kat muka paling teruk kat dagu.Memang sakit dan gatal sangat-sangat.. patutlah si isha (Anak Sue) tu merengget dan nak menggaru je. Sue yang dah tua ni pun tak tahan gatalnye. Anak sue kejap je dah baik biaselah collagen baby kan banyak lagi.. Sue ni nak collagen ape nye..huhuhu.
So terdetik kat hati “aku kene gak cari penawar nak mengubati gatal-gatal ni, ubat-ubat dari doctor memang tak jalan, paling kuat un dia bagi ubat tahan gatal, sampai bila kan nak bergantung dengan ubat tu, ni kat muka nak mengadap orang pun segan” memang dwon betul lah time tu.
Kebetulan si Cikka ni wife kawan sue masa kat Poly dulu.. tengok kat FB dia duk post pasal Serum yang mampu merawat penyakit kulit. Sue pun PM lah Cikka ni. Tanya lah itu ini, dia pun terangkan dan yakinkan sue secara jelas pasal “Elysian Booster Serum” ni. Yang membuatkan sue tertarik dengan serum ni ialah ingredients yang ada dalam serum ni semua adalah bahan organic or natural.  
Then sue bermulalah acara pembelian online.. tak sabar ni nak pakai.
Bila Elysian Serum dah sampai terus PM lagi si cikka tu. Tanya pulak macam ne nak pakai. So dia terangkan. Seminggu pakai gatal-gatal hilang so tinggal parut je. Selang lagi seminggu parut makin hari makin pudar dan seterusnya hilang.. alhamdulillah syukur sangat bila muka kembali sihat dengan selamat. Bukan sahaja penyakit sue pulih tapi kulit muka sue ni makin gebu gebas, lembut je, makin anjal,perut jerawat hilang, jerawat pun jarang dah keluar yang batu2 tu..
Lompat bintang lah sekejap..hahahaha.

kat sini sue sertakan gambar masa kene gatal gatal tu.




2) Ruby cellactive       white
·         Ini lagi satu produk Elysian Beauty yang sangat best. Almaklumlah umur semakin meningkat sejak masuk umor 3 series ni.. macam macam fikir, baru lah terdetik nak pakai produk kecantikkan, nak bermakeup bagai.ye lah nak Nampak muda selalu..hihihi. baru lah En. Suami makin sayang. J
Sekali lagi sue utamakan produk natural. Bila dah yakin dengan Elysian Serum ni, secara automatic otak sue ni nak try pulak Ruby Skincare ni.. ye lah Sue kan dah tau bahan2 yang di gunakan semuanya berkualiti tinggi, bukan rebranding, bukan repacking, Nilai PH yang sesuai dengan kulit dan kilang bertaraf GMP serta di jamin kebersihan dan selamat.
Baru seminggu sue pakai Ruby Skincare ni perubahan yang utama white head yang kat hidung tu hilang..kalau tak dulu duk ngadaplah depan cermin picit-picit kat hidung tu sampai merah..bila dah sebulan guna tona kulit pula makin sekata, makin cerah,main gebus gebas, kulit muka lembut je macam punggung baby..hihihi.. gembira sangat. Alhamdulillah kulit makin sihat. 



Rugi kalau masih ada yang belum dapat manfaat produk Elysian ni tau. Rugi sangat! Elysian terbukti selamat dan berkesan membantu wanita untuk cantik dengan selamat dan berkesan.


Untuk sebarang pertanyaan boleh lah hubungi sue k. 0176073409.

#agentsahelysiannilai
#elysianboosterserum
#rubyskincare