Thursday, May 25, 2017

STATUS GMP & KKM ELYSIAN BEAUTY PRODUCT


STATUS GMP & KKM

Ramai yang tanya sue produk Elysian ni ada kelulusan KKM dengan GMP ke?  Halal ke idok? Kilang kat mana?
.
Mencabar sangat soalan ni... 🤓
Tapi takpe sue faham zaman sekarang ni semua orang berhati hati dalam membeli.. lagi lagi banyak kes produk yang timbang kilo, repacking, rebranding dan tidak halal muncul dipasaran kan.
.
Kalau nak tahu GMP dari KKM. Nak dapat GMP ni bukan senang tau. banyak prosedur nya. nak kena cek machine, check staff ada injection vaccine ke tak,lantai kilang mesti jenis yg cat kilat tu. Packing mesti pakai lab suit. Glove. Dinding kilang mesti warna putih. Mesti ada aircond. Tak bole ada tingkap. Dan mesti tahu sumber botol dari mana. Kena cek SOP keja production macam mana. Baru lah GMP bole dapat. Memang baca pun rasa nak pengsan kan? 
.
Ingat tau barang #repacking memang takkan dapat kelulusan GMP yang automatik buktikan bahan di gunakan halal.
.
Tapi percayalah sue pun takkan jual barang yang tak berkualiti kat orang lain. lagi lagi yang boleh merosakkan muka tau. Takmau tak mau.. berdosa 😂

Tengok ni bukti kami ada cop GMP dengan KKM⤵


 korang tengok logo bulat kaler hitam tu lah cop GMP confirm halal.
Ni pula No KKM setiap produk kami. 

2 comments:



  1. شركة تنظيف منازل بالخبر

    شركة تنظيف منازل بالخبر شركة المثالية هي افضل شركة تنظيف بالخبر يمكنكم التواصل معها للحصول علي افضل خدمات تنظيف المنازل والشقق والفلل والبيوت والمجالس والكنب والسجاد والموكيت والمفروشات بجودة عالية ومواصفات قياسية حيث تعد شركة تنظيف منازل بالخبر اولي الشركات التي التي تخصصت في مجالل التنظيف بالخبر ولديها خبرة كبيرة وعمالة ماهرة وادوات تنظيف حديثة وطاقم عمالة مدرب علي اعلي مستوى فلا تترددوا في الاتصال بشركة المثالية للتنظيف بالخبر وسوف تحصلون علي افضل الخدمات المنزلية من نظافة ومكافحة حشرات بارخص الاسعار

    ReplyDelete