Monday, June 5, 2017

PROMO KOSMETIK RAYA BY ELYSIAN


PROMO ELYSIAN KOSMETIK RAYA 📢📢📢

Kejap je kan dah nak  RAYA . Sempat ke nak CANTIK di pagi raya nanti😨
Jangan risau korang masih sempat lagi nak CANTIK... Elysian ada buat PROMO KOSMETIK RAYA wei..!
Bermula 6 hingga 12 JUNE 2017. 

Promo Kosmetik Raya👇

💖TREATMENT MATTE LIPS CREAM RM37.90 😱
‌Harga asal RM39.90
😱JIMAT RM2

💖 3 PCS LIPMATTE RM113.70
📮FREE POSTAGE
🎁FREE GIFT MENARIK
😱Jimat RM13 tu... 

💖SERUM FOUNDATION RM55 😱
‌Harga asal RM60
😱JIMAT RM5 tu..

💖2 PCS  SERUM FOUNDATION RM110
📮FREE POSTAGE
🎁FREE BEAUTY BLENDER
😱Jimat RM17 tu... 

                 💖COMBO SET 💖
👉2 PCS LIPMATTE + 1 PC  SERUM FOUNDATION👈 
Cuma RM130.80 sahaja.. 😱
📮FREE POSTAGE
🎁FREE BEAUTY BLENDER
😱Jimat RM16 tu... 

Best ke best.?
Jom dapatkan harga promo ni cepat. .. SEMINGGU  sahaja.... Jangan lepaskan peluang berbaloi2 untuk cantik di pagi raya ni tau... Rugi kalau tak grab dengan harga promo.. berbaloi- baloi. 😘

Cepat booking with payment untuk dapatkan harga promo ni..😘

Wassap sue lekas k atau klik je link ni ⤵

http://www.wasap.my/60176073409




2 comments:


  1. افضل خدمات التنظيف بالدمام تجدونها مع شركة تنظيف مسابح بالاحساء شركة المثالية للتنظيف المتفوقة والمتقدمة دائما لانجتزتها وخبرتها الكبيرة التي قدمتها لعملائها بالجودة والمواصفات القياسية بالاسعار المناسبة والجودة العالية بخصومات تصل الي 50% مع الضمان للجودة

    شركة تنظيف مسابح بالدمام

    ReplyDelete