Wednesday, May 17, 2017

MASALAH BIBIR SENSITIF SELESAI



MASALAH BIBIR SENSITIF SELESAI 😚

Sue nak share feedback letops pagi ni.. 
Ni dari kawan depan mata hari hari jumpa.. kecuali hari cuti lah kan 😁
Mula-mula sue beli Elysian lipmatte ni hujung bulan february haritu. Mula-mula debar gak nak bagi dia try lipmatte ni.. sebab masa tu bibir dia memang tengah kering yang teruk,sampai merekah dan berdarah.. bibir dia jenis yang sangat sensitif. Dah macam-macam produk lipstik dia cuba..semua jadi sama. cian tengok dia..tapi dia gigih gak nak try. 
Sue peratikan je tiap-tiap hari..takut gak kalau bibir dia makin teruk ke kan.(debar hati ni hari-hari 😅) 
Tapi dia ni bagus sabar dan konsisten guna #elysianlipmatte ni.
.
.
Setelah sebulan......
.
.
Alhamdulillah bibir dia terpaksa sihat dan lembap sekaligus munggil gitu 💋
Rasa nak lompat bintang pun ada..huhuhu. syukur alhamdulillah.. 
Terharu sangat produk yang sue jual membuatkan orang lain gembira. 
Sekarang dia dah pakai nude dan copper. Memang sesuai sangat dengan dia..makin ayu dan manis di pandang mata. Cik hasben pun makin sayang 😘 sampai cik hasben kata lepas ni pakai je lipstik yang sue jual tu. Selesai masalah. 😄
.
.
Ternyata elysian lipmatte benar benar memberi treatment kat bibir secara selamat.. dan yang penting bahan bahan dalam elysian lipmatte ni berkualiti tinggi setanding produk antarabangsa.. warna2 yang mewah membuat si pemakai nampak lagi menawan 😘 

Panjang celoteh pagi ni yek. ..sebab hati manyak suka oooo 😁
.
Siapa lagi bibir ada masalah macam ni... Mai PM sue k..sue kasi magic kat bibir korang nanti... 💋💋💋
📲0176073409

#misibibirmungildipagiraya
#feedbacklipmattetreatment
#akaksuka
#elysiancosmetic



  

2 comments: