Thursday, May 25, 2017

TIPS KECANTIKAN


KULIT MUKA GATAL & MERAH?

Assalamualaikum.. hai korang... hari ni sue nak share skit lah tips tips kalau kulit muka gatal & marah. Sebab nye sue buat tips ni, sue pun mengalami masalah ni beberapa minggu yang lepas.. duk google2 petua yang senang.. then sue apply kat muka sendiri. Alhamdullah berkesan . korang tak caya p buat sekarang. hihihi
Insyallah tips ni banyak membantu tau. 






 Dah abis baca?... ok selamat mencuba.. Senang guna je set basic Elysian tau.. bukan masalah kulit gatal & merah je.. semua jenis masalah kulit insyallah dapat di pulihkan dengan selamat. produk Elysian ni mesra dengan baby tau.. kalau baby baby korang ada masalah ezxema pun boleh pakai.. tiada masalah k. 
kalau nak set basic ni senang je wassap je sue k.. 
ni number nye 017-6076409
barang ready stok ok.. 

tatatititutu... jumpa lagi next episod. 

2 comments: