"PENGUNGUMAN PENTING!!"

"PENGUNGUMAN PENTING!!" *Untuk pengetahuan semua.. Setiap oder yg dibuat Sue akan CONFIRM kan once Sue dah terima payment..& Oder akan disiapkan mengikut giliran..."FIRST PAY,FIRST SERVE" @ "BAYAR DULU BARU JAHIT" ... (",) tetapi untuk order yg RM30 ke atas sue kenekan deposit 50% dulu..bila brg dah siap baru byr 50% lagi k. Untuk order bawah RM30 bayaran penuh akan dikenakan. *Setiap oder akan siap dlm masa 1 minggu hingga sebulan mengikut kesempatan & oder yg diterima..sbb semua oder adalah barangan "HANDMADE"... harap kome semua memahami ok.. (",) HaPpY ShoPping .... Kepada sesiapa yg berminat nak tempah boleh lah isi order form di bawah ini k..

Wednesday, October 28, 2015

Set accessories kereta

Pelbagai design boleh buat... bgtau je nk design ape..
Berminat boleh WhatsApp no ni +60104245436  atau 01111641261  ok...

SET AKSESORI KERETA

Design logo JDT.....
*2pcs bantal hiasan
*2pcs bantal leher
*2pcs cover cermin kereta
*4pcs seat belt
*1pc tissue box cover (free kotak tisu baru)
*free gift 1pc car charm
Total 12pcs in set
Yg berminat boleh order k...

Saturday, April 18, 2015

DIY jean

Beg silang plak. .. seksa gak jahit seluar jean ni ek.. hampir patah jarum ku...huhuhu.. siap gak akhirnye...

Monday, February 2, 2015

Beg jean

Hasil dari tgk vedio DIY... pas subuh tadi terus buat..kul 8 gak lh baru siap. Siap letak brand sendiri lagi...hihi.Nsb bik si kecik x bgn lagi..kalo tak tah bila lh blh siap. Bila si kecik bgn terus nk kemas mainan msk beg baru.. meterial beg ni dr jean lama papa si kecik yg dh x blh pakai. .abis ku operate jean tu...hahaha.. sebelum ni buat kain buruk je jean lama2 tu..buat alas kaki kat dapur..cian ek.... tp kali ni hasilnye kebabommm... blh diguna pakai... sonok sgt..k jom tgk hasilnye k.

Monday, October 6, 2014

Set kereta keroppi frog...

Siap..... set kereta yg bertemakn katak ni... yg ni kakak sue yg buat. Su just tolong promote  je..sbb kalo set kereta ni mmg sue pas kat kakak je..bg dia keje skit..haha.. comeykn..ni semua pengaruh drama lh ni...rindu awak 200%..